Creatief Koken
Creatief Koken 1990
Beschrijving
Cover | : | HC |
Type | : | Culinair |
Titel | : | Creatief Koken |
Staat | : | 2e Hands zeer goede staat |
Uigever | : | Zomer & Keuning - Ede / Antwerpen |
Auteur, Redactie | : | Reinhard Hess, Cornelia Adam, Dagmar von Cramm, Cristian Willrich. |
Jaar v Uitg. | : | 1990 |
Druk | : | Gräfe & Unzer GmbH, München |
Afmetingen | : | 29½ X 22½ X1½ cm - HXBXD |
Gewicht kg. | : | 0,750 |
ISBN | : | 90-210-0185-3 |
UAN | : | 01853-B |
Bijzonderh. | : | Inhoud: |
Voorgerechten en Soepen | ||
Salades | ||
Vegetarisch | ||
Vis bv.: Vis met saffraan-Tongrolletjes met grapefruit-Navarin met Gamba's enz. | ||
Vlees bv.: Gevulde Kalfsborst-Lamsvlees met taboulé-Kalfsschenkel met sinaasapel | ||
Desserts bv.: Fruitige bowls-Gemberparfait-Volkoren flensjes-Salzburger Nockerl enz. | ||
Dan informatie over koken voor vrienden: Hapje vooraf, Tussengerecht, Menu-ideeën. | ||
Informatie over: een mooi gedekte tafel | ||
Lekker Eten je Krijgt er niet Genoeg van... |