• 001
  • 013
  • 014
  • 015
  • 016
  • 017
  • 018
  • 019
  • 020
  • 012
  • 011
  • 010
  • 002
  • 003
  • 005
  • 006
  • 007
  • 008
  • 009
  • 004
  • 021
  • 022
  • 023
  • 024
  • 025
  • 026
  • 027
  • 028

Om in deze Shop aankopen te kunnen doen heeft u een account nodig.
Klik HIER om een account aan te maken.

Na uw registratie ontvangt u een e-mail met een link waar u op moet klikken om uw registratie te bevestigen.

Deze SHOP plaatst cookies op uw computer, zonder cookies is shoppen niet mogelijk!
Deze website plaatst alleen cookies die noodzakelijk zijn voor de correcte werking van de website.
Er worden geen cookies geplaatst voor statistieken en marketing doeleinden.

Een nieuwe website

Sinds kort hebben we een nieuwe website, de uitstraling is vrijwel gelijk gebleven maar de achterliggende techniek is in een modern jasje gestoken. Momenteel is er dus eigenlijk sprake van een testfase, mocht u ergens tegen aanlopen wat niet goed werkt laat het dan weten via het CONTACTFORMULIER. Feedback wordt zeer op prijs gesteld.

Basis Kook Boek

Basiskookboek (REBO Culinair)
Verkoopprijs: € 5,00
Korting
Bedrag BTW€ 0,41
Beschrijving
Titel   : Basiskookboek
Serie   : Culinair
Taal   : Nederlands
Staat   : Dit is een nieuw Boek!
Copyright   : ©  by Ceres Verlag
Uitgever   : Rebo
Auteur   : Ceres Verlag
Jaar v Uitgave   : 1995
Afmetingen    : 24X17X02 cm. H.B.D.
Gewicht kg.   : 0,985
ISBN   : 90-366-0864-3
Aantal Bladzijde   : 304
UAN   : 60864-B
Inhoud    : Het originele basiskookboek in de nieuwste uitvoering. Sinds de invoering in 1912 is het 
    : Steeds weer geactualiseerd. Dat maakte dit kookboek zo succesvol. Ideaal voor iedereen
    : die meteen moeiteloos wil kokoen. Alle recepten zijn namelijk duidelijk en stapsgewijs
    : opgesteld en kunnen zonder problemen nagekookt worden. Op een manier zoals men 
    : werkelijk kookt. 14 hoofdstukken-steeds met een informatief gedeelte - meer dan 450
    : foto's en talrijke stap-voor-stap afbeeldingen maken dit kookboek tot een betrouwbaar
    : werkboek voor dagelijks gebruik bij de bereiding van soepen, sauzen, vlees, wild en gevogelte,
    : vis, eenpansgerechten, groenten, aardappelen, rijst en deegwaren, souffle's, eiergerechten
    : en deserts.